Woonadvies

‘t Sfeerhuis adviseert en verzorgt de uitvoering op het gebied van interieur en styling. Het bedrijf wordt gerund door twee zussen, Jolande en Karin Mooren. Een enthousiast en sterk afgestemd team dat graag met u meedenkt, of het nu gaat om de verbouwing van een compleet huis of de restyling van de woonkamer.

Op de hoogte blijven van alles wat met interieur maken heeft, is een belangrijk deel van ons werk. Voor onze inspiratie gaan we naar beurzen, shows en groothandels. We bekijken stoffen, materialen en kleuren en praten we samen onze collectie door. Wekelijks vullen we onze winkel aan en zoeken met zorg naar mooie artikelen. De winkel blijft zo een bron van inspiratie.

We adviseren onze klanten graag in de winkel, maar we vinden het nog prettiger naar onze klanten toe te gaan. Daadwerkelijk in een huis staan is anders dan een tekening op papier te zien. En dàt is het echte maatwerk!

Met meer dan 29 jaar ervaring en de passie voor interieur, in combinatie met onze persoonlijke benadering, staan uw woonwensen centraal. “Een goed advies is ook een kwestie van vertrouwen”.