Het Sfeerhuis
Painting the Past
Zondag 6 september is het koopzondag in het centrum van Zevenaar en zijn wij open van 12.00 tot 17.00. Pas goed op uzelf en op elkaar.

Painting the Past: Sealer

Painting the Past: SealerOnze Sealer is een transparante lak die geschikt is voor wanden, houtwerk en andere geschilderde ondergronden.
De sealer wordt veel toegepast op de achterwand bij een keuken zodat het extra afwasbaar wordt en de vetvlekken niet in de verf dringen. Tevens kan hij op een wand worden aangebracht tot een bepaalde hoogte als lambrizering om dit deel beter te beschermen. Bijvoorbeeld langs een trapopgang of in het toilet in plaats van tegeltjes.

De sealer heeft een lichte glansgraad. 

Aanbrengen met een kwast of een roller rechtstreeks over de muurverf. 
Gladde ondergronden dienen eerst licht te worden opgeschuurd. Ondergrond dient schoon, droog en STOFVRIJ te zijn.
Minimaaal 2 lagen aanbrengen om een dekkend geheel te krijgen.

Kleur
Verpakking
Verbruik
Aanbrengen
Droogtijd
Overschilderbaar
Tintverschil

Transparant
1 liter
15/20 m2 per Liter per laag
Kwast of roller
Stofdroog 30 min.
2-4 uur
De sealer zal de kleur verdiepen waardoor er een licht tintverschil ontstaat. 

Zorg tijdens het aanbrengen voor een goede ventilatie. Buiten bereik van kinderen houden.In geval van oogcontact direct spoelen met water. Indien irritaties optreden een arts raadplegen. Verfresten verwijderen voordat de materialen worden uitgewassen met warm water. Verfresten niet in de afvoer weggooien. Bescherm de verf tegen lage temperaturen tijdens het bewaren maar ook tijdens het aanbrengen.