Het Sfeerhuis
Painting the Past
Hemelvaartsdag zijn wij gesloten! Vrijdag 22 mei staan wij graag voor u klaar. Pas goed op uzelf en op elkaar.

Collectie van 't Sfeerhuis

 

Stoffering

Stofferen en herstofferen zijn belangrijke activiteiten van ’t Sfeerhuis. Voor een sfeervol ingericht interieur is de keuze van de stoffering van groot belang. Wij werken met aantal mooie merken: Aristide, Carlucci, Chivasso,  Diamonds by Eric Kuster, Guell-Lamadrid, Kirkby House, Kobé,  Reynaldo, Romo, Sanderson, Sherwood, TopPoint, Vano, Villa Nova, Wind, Zoffany, Zteddie. 

Lampe Berger

Lampe Berger – vaak gekopieerd of geïmiteerd, maar nooit geëvenaard – heeft onophoudelijk geïnvesteerd in onderzoek en innovatie om de gebruikers de meest doeltreffende en veiligste luchtreiniger, -verfrisser en –ververser op de markt aan te bieden.

Lees meer

Kussens en Plaids

Claudi Kussens

De kussens van Claudi hebben een exclusieve en luxueuze uitstraling. Claudi is altijd op zoek naar verschillende materialen om de collectie spannend te maken. De collectie past zowel in een design interieur als in een klassiek interieur.

 

Knit factory

Sterk en stoer. Zo kun je kussens en plaids van Knit Factory het beste omschrijven. De collectie heeft een grove uitstraling, zelfs een vintage look. Details als grote knopen, leren riempjes, siersteken en houtje-touwtje maken de accessoires helemaal af.

Spiegels & wanddecoratie

Wij hebben prachtige wanddecoraties in de breedste zin van het woord. Zowel olieverfschilderijen als schilderijen op canvas, waarin objecten en voorwerpen zijn verwerkt.
Daarnaast hebben we ook de stoere wandpanelen van PTMD in collectie.

Verlichting

Dat we een passie voor verlichting hebben is overduidelijk. Modern, klassiek, barok of trendy: met een lampenkap kun je elke sfeer creëren.

We hebben stoere oude potten met kappen in de natuurlijke grijze en bruine tinten in de collectie, maar ook lampvoeten in de warme bruine en bronstinten zijn in de winkel te vinden. 

Meubilair

De nieuwste woontrends laten we u elke keer weer zien in de winkel. In combinatie met accessoires en verlichting laten we elke keer weer zien hoe het ook bij u thuis kan.
We zijn dealer van een aantal mooie merken: Van Buuren Meubelen, Casselli International, Keijser & Co en de Spieghel Meubelen.

De nieuwste woontrends laten we u elke keer weer zien in de winkel. In combinatie met accessoires en verlichting laten we elke keer weer zien hoe het ook bij u thuis kan.

We zijn dealer van een aantal mooie merken zoals OlavHome, Cartel Living en Richmond Interiors.

Haarden en schouwen

Uiterst sfeervol is de collectie sfeerhaarden en schouwen. Omdat er geen rookkanaal (afvoer) nodig is, kunnen deze op iedere gewenste plek geplaatst worden. De schouwen worden van lichtgewicht materialen gemaakt, wat het makkelijk maakt deze te verplaatsen. Zo kunnen schouwen en haarden ook gemakkelijk verhuisd worden.

Revolutionair zijn de Mystic Fires!

Lees meer

Painting the Past

Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. 

Lees meer

   

 PTMD

De collectie van PTMD is in drie kernwoorden te omschrijven: Stoer, Sober en Sfeervol.

Lees meer

Scentchips

Met Scentchips maak je je huis nòg meer thuis. De kleurrijke producten zorgen voor een intens en kruidig aroma. Door verschillende geuren te combineren, ontstaat een persoonlijke mix. Gebruikt als potpourri geven ze een subtiele geur af. Gesmolten in een brander zorgen ze voor een intens aroma.

Wat kunnen wij voor u doen ?


Advies bij uw inrichting
Advies bij uw inrichting
Op basis van uw wensen en onze kennis.
Kwaliteit en sfeervol meubulair
Kwaliteit en sfeervol meubulair
Sfeervol ingericht met passende stoffen.
tijlvolle decoratie
Stijlvolle decoratie
Windlichten, spiegels, haarden en meer...
'Painting the Past
Painting The Past
Authentieke tinten in hoogkwaliteit verf.
en nog veel meer...

't Sfeerhuis

Contactinformatie

Het Sfeerhuis Interieur & decoratie
Masiusplein 19
6901 CH Zevenaar
Tel: 0316-240733
Email: klik hier