Het Sfeerhuis
Painting the Past
ZONDAG 11 JUNI: KOOPZONDAG & BIERPREUVENEMENT Tijdens het #Bierpreuvenement gezellig een biertje proeven? Of gewoon zin in een ontspannen dagje in Zevenaar? Dat kan. Wij zijn morgen 11 juni geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Dus kom gezellig winkelen. Vast en zeker: het wordt genieten in Zevenaar (zelfs de weersvoorspelling is voor zondag positief!)

Specials

Hieronder ziet u een aantal van onze specials. 

Lampe Berger

Lampe Berger – vaak gekopieerd of geïmiteerd, maar nooit geëvenaard – heeft onophoudelijk geïnvesteerd in onderzoek en innovatie om de gebruikers de meest doeltreffende en veiligste luchtreiniger, -verfrisser en –ververser op de markt aan te bieden.

Lees meer

Havezathe meubelen

Wij leveren producten uit de collectie van Havezathe. De meubelcollectie van Havezathe wordt op ambachtelijke wijze gefabriceerd waarbij deugdelijke constructies en verbindingen kernbegrippen zijn. Van romantisch klassiek tot strakkere eigentijdse lijnen. Dit wordt gecombineerd met eigentijdse afwerkingen en kleuren.
Lees meer

Richmond Interiors

Richmond Interiors is het nieuwe label voor een uitgebreide collectie eigentijdse en landelijke kwaliteitsmeubelen van “de Spieghel” meubelen. De Spieghel collectie bestaat uit veel landelijke meubelen en kasten in vele kleuren en formaten. Zo biedt deze collectie verschillende soorten kasten zoals schuifdeurkasten, dressoirs, buffetkasten, vitrinekasten, maar ook boekenkasten, speciale tv-kasten en meer.
Lees meer

Painting the Past

Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. 
Lees meer

Wat kunnen wij voor u doen ?


Advies bij uw inrichting
Advies bij uw inrichting
Op basis van uw wensen en onze kennis.
Kwaliteit en sfeervol meubulair
Kwaliteit en sfeervol meubulair
Sfeervol ingericht met passende stoffen.
tijlvolle decoratie
Stijlvolle decoratie
Windlichten, spiegels, haarden en meer...
'Painting the Past
Painting The Past
Authentieke tinten in hoogkwaliteit verf.
en nog veel meer...

't Sfeerhuis

Contactinformatie

Het Sfeerhuis Interieur & decoratie
Masiusplein 19
6901 CH Zevenaar
Tel: 0316-240733
Email: klik hier